Case De Lemn Canadiene - Avantaje

Acte Necesare pentru Constructia Casei

​Dupa ce am luat decizia de a construi o casă, după ce ne-am gândit mult și bine ce tip de casă ne dorim și ce companie vom contracta pentru îndeplinirea acestui important proiect, după ce ne-am răzgândit de o grămadă de ori asupra aspectelor estetice și după ce într-un final am luat hotărâri cu privire la toată lista de mai sus și suntem pregătiți să facem acest pas, ne lovim de partea de birocrație care reprezintă de fapt cea mai mare bătaie de cap a întregului proces de construcție. Care sunt deci pașii și acele acte necesare pentru construcția casei?

Pentru a elimina stresul unor probleme legale pe care clienții noștrii le pot întâmpina și pentru a salva timpul petrecut de aceștia în instituții pentru depunerea tuturor dosarelor în vederea construcției, compania 3eHOUSE oferă posibilitatea de a ​opta ca echipa noastră de profesioniști să se ocupe de birocrație.

Această opțiune implică munca a patru persoane care în prima instanță primesc din partea beneficiarului copiiile actelor de propietate.

Următoarea etapă constă în pregătirea și depunerea dosarelor pentru obținerea Certificatului de Urbanism.​

O a treia etapă este constituită de obținerea de avize și autorizații de la instituții precum Raja, Enel, ANPM, OCPI, ANIF, DADR, DSP, DSV, conform Certificatului de Urbanism și concomitent întocmirea proiectului tehnic de către arhitect.

​Pasul următor este depunerea dosarului la primărie pentru obținerea autorizației de construire. Termenul legal pentru fiecare autorizație sau aviz este de 30 de zile.

După obținerea autorizației de construire se anunță primăria și Inspectoratul de Stat în Construcții ​de începerea lucrărilor. Aceasta este faza în care începe construcția propriu-zisă.

Ulterior, după finalizarea construcției, urmează recepția finală a imobilului, pas ce implică același tip de pregătire și alergătură.

​Clientii noștri ne oferă încrederea lor, iar noi ne dorim ca ei să fie mulțumiți și lipsiți de griji în ceea ce privește parcurgerea tuturor etapelor necesare construcției și ducerea la bun sfârșit a întregului proiect transformând visul lor în realitate.

Carmen și Beniamin Dîrmină
Proaspeți proprietari ai unei case 3eHOUSE

Eu și familia suntem foarte mulțumiți de casa construită de cei de la 3e HOUSE. Ce m-a convins să îi aleg pe ei pentru construcția casei noastre a fost standardul serviciului oferit, de la consiliere până la semnarea contractului, cineva a fost acolo să îmi explice procesul și detaliile ce ne interesau. Faptul că ei s-au ocupat de obținerea autorizației de construcție mi-a salvat timp și m-a ajutat să evit stresul birocrației românești. Echipa de muncitori a făcut o treabă foarte calitativă și noi suntem fericiți că s-a lucrat cu atenție la casa noastră!

Mulțumim 3eHOUSE !     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *