Serviciile Noastre

Case la Cheie

Dacă vrei să îți construiești o casă și să eviți problemele aferente amenajării acesteia, atunci atenția ta trebuie să se îndrepte spre “case la cheie”.

Ce înțelegem noi prin “Casa la cheie”?

“Casa la cheie” reprezintă construcția cu finisaje și include tot ce înseamnă realizarea unei case de la fundația casei până la ultima priză. Mai exact o clădire complet finisată în interior și exterior unde nu trebuie decât să aduceți mobila și să vă mutați.

De ce să alegem o casă la cheie?

Dacă ești genul de persoană foarte ocupată, dar vrei să îți clădești un cămin de care să te bucuri, casa la cheie este alegerea cea mai potrivită pentru tine.

Până în prezent, toți clienții noștri au optat pentru această variantă. Chiar și atunci când noi promovam casele la gri, alegerea lor era-locuința 3eHOUSE la cheie, deoarece în acest fel primeau garanția unui lucru bine făcut.

Carmen și Beniamin Dîrmină

“Vrem să construim cu voi cap – coadă. Am văzut cum lucrează alți constructori români și nu ne dorim stres și probleme. Vrem ca această experiență să fie una frumoasă și să nu simțim că trebuie să supraveghem lucrarea, pentru asta vă alegem pe voi.”

Ne spuneau proprietarii casei 3eHOUSE atunci când au ales să construim împreună!

    Ce include casa la cheie?

    Ce nu include casa la cheie?
Termeni

Termenul standard de predare al locuinței la cheie este de 120 de zile din momentul obținerii autorizației de construire.

Că să ușurezi experiența și să scutești foarte mult timp, avem disponibilă pentru tine extraopțiunea prin care noi ne ocupăm și de obținerea tuturor documentelor necesare construcției. În trecut, majoritatea sau chiar toți clienții 3e au optat pentru acest serviciu.


Completeaza formularul de mai jos pentru a accesa lista de prețuri!

Pentru acele persoane ocupate, interesate de un rezultat final impecabil și o experiență plăcută, serviciul oferit de noi este construcția locuinței la cheie, care garantat îți aduce o casă durabilă și te scutește de stres!

One thought on “Case la Cheie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *