Case De Lemn Canadiene - Avantaje

Garanție

O întrebare foarte des întâlnită este “Ce garanție oferiți pentru construcția casei?” iar răspunsul nostru este: “Garantia unui lucru bine făcut!” pentru că de 4 decenii clădim case ce satisfac din punct de vedere calitativ clienții, le întrec așteptările și le îndeplinesc visele!

3eHOUSE o companie relativ tânără, dacă consultăm data înregistrării ei la ONRC, dar aceasta are toate atributele unei companii cu peste 40 de ani în domeniu, prin experiența fondatorului, Ben Kubassek . Acesta este cel care stabilește standardul calității serviciilor executate de specialiștii 3eHOUSE.

“Cariera în construcții am început-o la vârsta de 16 ani. Mă ocupam de problemele vecinilor cu instalațiile electrice.  Pentru că îmi doream ca într-o bună zi să ajung să am propria mea firmă de construcții, am trecut pe rand prin toate rolurile pe care o echipă care construiește o casă le are. “

Ben Kubassek Fondator 3eHOUSE

După executarea a peste 800 de proiecte de case și 40 de ani mai târziu, Ben Kubassek înțelege, cunoaște, anticipează și respectă dorințele clientului transformând experiența de construcție a casei, într-un serviciu complet, calitativ și direct proporțional cu efortul investit în a-și clădi compania.

Echipa noastră de specialiști, fie că este vorba despre arhitect, proiectant, de reprezentatul de vânzări sau marketing, sau de dulgher, internalizeaza principiile companiei transmise de fondatorul acesteia, lucru reflectat în modul în care ne tratăm clienții, vizitatorii, furnizorii de servicii și partenerii.

Pentru că alegi serviciile oferite de noi, alegi de fapt garanția unui lucru bine făcut, garanția unui servciu de calitate oferit de echipa noastră de profesioniști. Toate lucrările executate de noi sunt solide, durabile și sigure pentru că folosim metode moderne și cele mai avansate tehnologii în domeniu, echipe de muncitori calificați cu experiență în domeniu și ingineri constructori care verifică fiecare etapă a lucrării. Proba rezistenței în timp a clădirilor construite de noi reprezintă cel mai valoros certificat de calitate.

Ce este corect să primiți din partea constructorului dumneavoastră?

Ce garanție primesc clientii 3e House?

Experiența de lucru în combinație cu calitatea materialelor și dorința noastră de a face un lucru bine făcut de la început sunt argumente ce i-au convins în trecut pe clienții noștri să apeleze la serviciile noastre.

Astăzi, stabilitatea și rezistența clădirilor din portofoliul nostru reprezintă nu doar garanția calității ci chiar cartea noastră de vizită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *