Caracteristicile Caselor Canadiene

Izolatia Caselor Canadiene

O casă confortabilă este răcoroasă vara și călduroasă iarna. Pentru a ajunge acolo și a nu cheltui o grămadă de bani pe utilități, trebuie planificate și folosite cele mai noi tehnologii pentru izolatia caselor canadiene.

Nu este oare cu nimic diferit să conduci o Dacia veche în comparație un BMW nou-nouț. Nu există comparație când vine vorba de confort. Cei mai mulți oameni ar fi de acord cu aceasta. Totuși când vine vorba de case, cei mai mulți încă aleg casele tradiționale de beton (negândite pentru a fi eficiente energetic, ecologice sau economice), ci doar pentru că sunt „mai trainice”. Eu întreb: „Și ce?” O Dacia este mai trainică decât un BMW, asta nu o face mai bună!

Când vine vorba de izolație, putem spune că aceasta este aria în care sunt utilizate cele mai multe dintre resursele materiale alocate pentru construcția casei. De ce? Simplu, dacă pentru o casă tradițională o mare parte din buget este alocată cimentului ce intră în construcția casei, noi alegem să direcționăm acele sume de bani către o izolație de cea mai înaltă calitate care să asigure economisirea în timp la plată facturilor pentru energia termică astfel încât ocupanții casei să fie convinși că investiția făcută o data, le aduce beneficii o viață.

Cum este izolată casă ?

Putem spune că întreagă casă este izolată complet, atât podeaua cât și tavanul și în special pereții care sunt înveliți că într-o pătură în izolație.

 • Podeaua
 • Peretii
 • Podul

Izolația sistemului nostru asigură lipsă contactului între pereții exteriori și cei interiori prin izolația din fibră de sticlă de 15 cm ce este importata din Canada și prin montarea la exterior a plăcilor de OSB sau opțional posibilitatea de a opta pentru plăci de 25 mm din POLYISO învelit că o pătură în jurul casei. Adițional se montează o folie de polietilena de 0,15mm, că barieră împotrivă umidității, sigilată la toate îmbinările. Rezultatul obținut constă în păstrarea microclimatului casei la o temperatură constanta fără influența temperaturilor exterioare acestui mediu.

Opțional se poate opta pentru sistemul de recuperare a căldurii prin ventilație (HRV - Heat Recovery Ventilation) ce funcționează în modul următor: spre exemplu, iarnă aerul curat dar rece de afară se întâlnește în instalație cu aerul din casă cu o temperatură ridicată rezultând un aer cu aceeași temperatură și un plus de prospețime. Acest schimb de aer și menținerea temperaturii reprezintă un factor de confort al locuințelor 3eHOUSE.

339 thoughts on “Izolatia Caselor Canadiene

 1. raspunsul la intrebarea “Care este valoarea cea mai mare a facturii tale pentru caldura sau energie ca sa poti avea atat vara, cat si iarna confort termic?” este de 200 lei

 2. Valoarea cea mai mare a facturii pentru caldura sau energie pentru a avea atat vara, cat si iarna confort termic este 320RON

 3. Cea mai mare factura pentru caldura la un apartament cu 3 camere este de 390 lei, iar la energia electrica factura este de 120 lei.

 4. Cu putina economie cea mai mare suma platita a fost de 280 ron . In vara asta , datorita caniculei , a mers aerul zilnic , ma astept sa platesc mult mai mult factura la energie electrica

 5. raspunsul la intrebarea “Care este valoarea cea mai mare a facturii tale pentru caldura sau energie ca sa poti avea atat vara, cat si iarna confort termic?” este de 300 lei, iara pe facebook am participat cu numele Amy Iulia

 6. Valoarea cea mai mare a facturii pentru caldura sau energie pentru a avea atat vara, cat si iarna confort termic este 300 ron

 7. In anii trecuti cand foloseam centrala pe gaze am platit si 1200 lei pe luna. Anul acesta am facut o soba tip semineu cu retea de incalzire pentru toata casa si asteptam rezultatele la iarna.

 8. Iarna,cel mai mult a fost 700 lei,iar vara 150….. Enorm pt un apartament de 3 camere, cel puțin pentru noi!!!

 9. pentru a putea avea avea atat vara, cat si iarna confort termic, valoarea cea mai mare a facturii pentru caldura si energie este de aproximativ 300 lei

 10. Valoarea cea mai mare a facturii de energie pe timp de vara 200 ron , iar pe timp de iarna am inregistrat chiar 450 ron (baia o incalzesc cu o suflanta pe timp de iarna)

 11. Cea mai mare factura care a venit la recalculare pentru curentul electric a fost de 658 lei, dar in gospodarie la acel moment locuiam 3 familii, iar pentru caldura folosim lemne si am cheltuit in jur de 1000 lei pentru 4 luni de iarna, deci vreo 250 lei pe luna . Asta pe timp de iarna. Vara lucrire stau mai simple caldura nu ne trebuie , deci costuri 0 , dar in schim la curentul electric pe timp de vara cea mai mare factura a fost de 380 lei pentru doua luni.

 12. Cea mai mare factura care a venit la recalculare pentru curentul electric a fost de 658 lei, dar in gospodarie la acel moment locuiam 3 familii, iar pentru caldura folosim lemne si am cheltuit in jur de 1000 lei pentru 4 luni de iarna, deci vreo 250 lei pe luna . Asta pe timp de iarna. Vara lucrire stau mai simple caldura nu ne trebuie , deci costuri 0 , dar in schim la curentul electric pe timp de vara cea mai mare factura a fost de 380 lei pentru doua luni.

 13. Anul trecut ne-am izolat si noi toata casa si chiar se simte diferenta, iarna este destul de cald si fara sa dam drumul la centrala, gazul ne vine cam in jur de 300 de lei pe luna iarna iar vara cam 150-200.

 14. Greu de spus, fiindca avem casa la tara incalzita cu lemne, deloc cu energie electrica. Consumul electric este la masina de spalat, iluminat, consumatori casnici : televizoare, computer, cuptor cu microunde, hota etc.
  Pentru confort temic factura costa in medie cam 50 lei lunar

 15. MA INCALZESC CU LEMNE DAR TREBUIE CA SI PE TIMP DE VARA SA FAC FOCUL LA BAIE … ASA CA PLATESC CAM 2000 LEI LEMNE SI IN FIECARE LUNA FACTURA LA CURENT MINIM 100 LEI

 16. Noi avem centrala pe lemne ,cumparam in jur de 2000 lei lemne , are si o baterie in caz ca se intrerupe electricitatea si sa nu explodeze centrala pica pe baterie si totul e ok .

 17. Raspunsul la intrebarea “Care este valoarea cea mai mare a facturii tale pentru caldura sau energie ca sa poti avea atat vara, cat si iarna confort termic?” este de 500 lei iarna si 150 vara.

 18. Plătește 300 RON factura la curent + lemnele care da 245 RON pe un metru cub .. Deci Imaginați-vă ca plătește foarte mult .

 19. economie la caldura nu pot face ca stam la bloc iar de centrala nu imi permit.Noi platim caldura si vara si iarna ,cea mai mare factura fiind de 320lei numai caldura ,energia electrica cam 100lei\luna cu becuri economice 🙂

 20. Cea mai mare factură la energia electrică a fost de 250 lei iar luna îmi vine aproximativ 100 lei,iar la căldură iarnă vine foarte mult cam 500 lei plus apă ajunge întreţinerea la 800 lei…

 21. Valoarea cea mai mare a facturii mele pentru caldura sau energie ca sa pot avea atat vara, cat si iarna confort termic este de 500 lei.

 22. Η υψηλότερη τιμή του νομοσχεδίου μου για την ενέργεια για τη θέρμανση ή μπορεί να έχει τόσο το καλοκαίρι και το χειμώνα θερμική άνεση είναι 500 λέι.

 23. Au plătit părinții mei cam 350-400 de lei factura la electricitate, iar noi avem centrală pe lemne și ia lemne în jur de 2000 de lei.

 24. Cea mai mare factura a fost de 250 lei la energia electrica…iar in ceea ce priveste caldura pe timpul iernii am ajuns si la 500 de lei

 25. Vara – intre 50 – 70 lei , iar Iarna – intre 200 – 500 lei
  iar la curent cam 150 pe luna . totul depinde de temperatura de afara …

 26. 70 lei vara 150-200 lei iarna energie electrica…caldura fiind lemnele iarna :1metru lemne=200 lei deci 3 metri =600 lei

 27. Salut, sunt un reprezentant de publicitate de la firma de curatenie. Imi poti oferi te rog cateva date prin care sa te contactez? Ma intereseaza sa stiu daca te ocupi si de text de promovare referitor la teme precum firme, amenajari locuinte, curatenie. Imi place felul dvs. de scriere si sunt interesat de o colaborare. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *