Politica Companiei

Ne Mărim Echipa

În doar 4 luni celebrăm 6 ani de activitate ca și constructor de locuințe canadiene pe structură de lemn. In acest timp, am avut onoarea să construim casele din visurile clienților noștri și să fim recomandați de aceștia și prietenilor lor, iar acum căutăm să ne mărim echipa pentru a putea prelua responsabilitatea tuturor proiectelor solicitate.

Suntem în căutarea unor noi colegi, atât pentru echipa de execuție cât și pe parte administrativă, unde sperăm să găsim un Manager General cu o minte deschisă și cu dorința de a ghida echipa spre rezultate deosebite pe termen scurt, mediu și lung.

Experiența ca și angajat sub îndrumarea domnului Benjamin Kubassek este în sine o oportunitate de a învăța combinată cu un stil de lucru occidental care este mult diferit față de o clasică firmă de construcții românească unde lucrarea se face după “ureche”, la fața locului.

Stilul de lucru este unul sistematizat astfel încât fiecare care membru al echipei își are rolul bine definit și urmează o serie de proceduri în vederea livrării unui serviciu de cea mai înaltă calitate.

Punem accent pe comunicare și o bună interrelaționare atât intern cât și extern cu clienții și furnizorii noștri. Deasemenea important pentru noi este să găsim colegi cu o atitudine ce reflectă dorința de a învăța și aceea de implicare.

Așteptăm în echipa noastră oameni cu aceleași atribute și principii etice ca cele ale colegilor mei, care se regăsesc și în valorile companiei: atenția și respectful față de client și garanția unui lucru bine făcut!

Ca și membru al echipei 3eHOUSE va pot spune că vin cu drag la birou, atmosfera de lucru fiind una plăcută. Sunt sprijinită în eforturile mele de a îmi îmbunătății aptitudinile în mod continuu, iar pentru că aici am parte de flexibilitate, înțelegere și apreciere, personal acest lucru mă motivează să ofer 100%.

Diana Apostol
Departamentul Vânzări
Posturi vacante:

Manager General

Echipa de Executie

Te așteptăm în echipa noastră!

Asteptam CV-ul dumneavoastră la info@3ehouse.ro

sau apel la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *