Serviciile Noastre

Proiecte Case

​Am recalculat toate prețurile caselor din catalogul nostru. Economisește 10.000€+ optând pentru proiecte case la gri!

​De ce alegem să facem case la gri și nu la roșu, la alb sau la cheie?

Performanță. Cu toții tindem spre ea în domeniul în care activăm. Conform dicționarului explicativ al limbii române, performanța este o realizare deosebită într-un domeniu de activitate. Apreciem performanța unor sportivi precum Simona Halep, Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci, oameni care prin dedicarea și devotamentul lor au setat standarde înalte în sporturile practicate.

​Așa cum este bine cunoscut performanța implică în primul rând foarte multă muncă. Fondatorul companiei 3eHOUSE a ales acest domeniu ca cel în care va excela, cel în care își va investi energia și eforturile pentru a ajunge la performanță. Cei 40 de ani de experiență în domeniul construcțiilor , pe piața canadiană de locuințe pe structură de lemn, constituie “fundatia rezistenta” a companiei de astăzi.

​3eHOUSE este specialistul la care vrei să apelezi atunci când vrei să începi construcția casei tale pe structură de lemn, canadiană. Sistemul 3e de construcție are caracteristicile casei nord americane, concepută astfel încât să reziste climatului candian:

  • Locuința canadiană necesită cea mai bună izolație pentru protecția împotriva gerului pe timpul iernii dar care în același timp să joace rol în menținerea unui climat răcoros pe timpul verii.
  • Ea este realizată astfel încât să reziste repetatelor cicluri îngheț-dezgheț , care pot sparge piatra și pot muta clădiri de pe fundațiile lor.
  • Clădirea trebuie proiectată pentru a supraviețui cu success greutăți unei cantități mari de zăpadă.
  • Ploile torențiale constituie un factor luat în calcul în impermeabilizarea exteriorului locuinței.
​Ce implică cumpărarea unei case la gri?

​Casa de vânzare la gri este cea semifinisată. Fată de varianta la roșu, casa la gri beneficiază de termoizolație, hidroizolație, finisaje pereți exteriori, gletuirea și lavabilul alb pentru pereții interiori, realizarea instalației sanitare și electrice până în stadiul montării obiectelor sanitare respectiv intrerupătoare și prize sau lămpi și aplice.

​Marele avantaj al casei la gri este faptul că viitorul proprietar își poate alege finisajele, mobilierul, după propriul plac, spre deosebire de varianta ”la cheie”.

​Un alt motiv este cel al termenului rapid de construcție. Casa ta 3eHOUSE poate fi gata în maxim 120 de zile din moment obținerii autorizației de construcție. Rapiditatea nu face rabat în acest caz de la calitate și nu afecteza cu nimic rezistența și durabilitatea acesteia. Expectanța de viață a casei 3e este de 100 și până la 200 de ani.

În plus, mulți cumpărători preferă să își realizeze singuri finisajele, lucru ce poate aduce economii considerabile.

Știai că îți poți face singur finisajele casei și în felul acesta poți economisi până la 10.000 €?

Ce culori vrei în casa ta, ce corpuri de iluminat, ce mobilier? Cu atât de multe tutoriale pe internet despre ce și cum să faci este mai simplu de făcut decât de explicat! Roagă-ți prietenii și familia să te susțină și să te ajute în terminarea casei, în execuția finisajelor așa cum le-ai imaginat.

Uite care sunt preturile pentru constructia locuintei tale 3eHOUSE la gri.


P.S.: Poți să stai fără grijă pentru că specialiștii noștri te vor sfătui ce materiale să cumperi și de unde, te vor ajuta să estimezi care sunt cantitățile de care vei avea nevoie sau dacă nu ai timp te vom pune în legătură cu o echipă de specialiști in finisaje!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *