Serviciile Noastre

Recenzie Firmă de Construcții

Acest articol conține gândurile și părerile clienților noștri sub forma de recenzie a serviciilor primite atunci când au ales să construim împreună!

George începe spunându-ne că:

George Bileca3D Designer

 Îmi face o deosebită plăcere să scriu o recenzie la adresa proiectului.

În momentul de față am în construcție o casă Canadiană, și sunt extrem de mulțumit de planurile imobilului. 3eHOUSE îți ofertă tot ce ți-ai putea dori de la o casă.

Lucrând în domeniul design-ului pot spune că am rămas plăcut surprins de modul de compartimentare, spațiul fiind utilizat la potențialul lui maxim.

În primul rând, un plus foarte mare îl constituie dressing-urile integrate, de care orice cameră are nevoie. Știm cu toții că într-o cameră banală, un dulap ocupă foarte mult spațiu și poate creea o senzație claustrofobică dacă nu este poziționat cum trebuie; în plus, acesta este un obiect evitat de multe ori în construcția unui spațiu minimalist.

Un alt lucru important este constituit de existența unei camere adiționale (de recreere/office/sală) fiind locul ideal de depozitare al electronicelor cum ar fi PC-urile, laptop-urile și alte aparaturi emițătoare de radiații. O mare greșeală pe care mulți oameni o fac în amenajarea unei case este plasarea unui birou în dormitor. DORMITORUL este un spațiu vital în viața fiecurui om, fiind locul în care dormi și te relaxezi. Existența unui Desktop sau chiar laptop în spațiul tău personal poate avea efecte destructive asupra sănătății tale. Pe lângă, cantitatea enormă de radiații emisă de aceste dispozitive, inhalezi și o cantitate uriașă de praf, care poate crea probleme de sănătate precum alergii sau rinite. Același lucru este valabil și pentru dulapuri în care, de obicei se adună o cantitate considerabilă de praf.

În al doilea rând, camera tehnică este o camera rar întâlnită în casele românești, deși ea constituie o parte importantă a casei. Mașina de spălat, alături de uscător și de centrală termică trebuie să stea SEPARAT de restul casei, și nu împrăștiate prin casă, așa cum am văzut în majoritatea caselor de la noi ( Centrala în bucătărie, mașina de spălat/uscătorul în baie, masa de călcat în balcon s.a.m.d).

De asemenea, o problemă mare o constituie holurile. Am văzut nenumărate case în care proiectul holului era un total dezastru, în sensul că holurile erau imense, camerele erau mici, așezate de-a lungul holului, ca într-un vagon de tren. Nu exista un living, există "sufragerie" o cameră separată ce este folosită pe post de spațiu de recreere și totodată și un loc unde să mănânci cu musafirii. Să nu mai pomenim de bucătărie care, prin concepțiile vechi, era încadrată într-o cameră mică separată, aerisita doar de un geam mic care se rabata. Dimpotrivă, bucătăria are nevoie de spațiu pentru o aerisire mai eficientă, iar living-ul este un spațiu destinat confortului, un spațiu al relaxării, nu un loc unde se is masa. Contrar credinței populare, bucătăria, living-ul și sufrageria formează un tot și nu ar trebui despărțite de pereți, acestea reprezentând cea mai mare și aerisita parte a casei.

În adăugare, un detaliu minor dar ingenios mi-a atras atenția: intrarea din garaj în bucătărie fără nevoia ocolirii până la intrarea principală. Într-adevăr, este o mică modificare, dar este extrem de utilă.

Nu în ultimul rând, aranjamentul băilor este simplu și eficient. La parter o toaletă simplă, pentru urgențe și musafiri, iar la etaj două băi mari, una inclusă în camera matrimonială, iar cealaltă pentru restul etajului.

Prin urmare, datorită compartimentării eficiente am reușit să includem în proiect trei băi, trei dormitoare, un office, și un living în 163 de metri pătrați locuibili. Toate acestea au fost posibile datorită celor de la 3eHOUSE, le mulțumesc și îi recomand cu tărie pentru viitoarele proiecte imobiliare.

Din entuziasmul respectabilului nostru client, față de proiect, a luat naștere modelul 3D al casei pe care o construim pentru familia Bileca. Atenția la detalii, timpul și energia investite au meritat pe deplin rezultatul final!

Vrem să îi mulțumim pe această cale lui George și tuturor clienților noștri care ne inspiră spre a menține standardul calității la cel mai înalt nivel!

Hai să construim împreună!

Ne face o deosebită plăcere să vă consiliam cu privire la construcția locuinței familiei dumneavoastră de aceea dorim să vă invităm să vizitați centrul nostru de vizionare din Siminoc sau să ne apelați pentru stabilirea unei întâlniri:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *