Caracteristicile Caselor Canadiene

Tehnologie Inovatoare – Case Canadiene in Romania

Ce este Super E ?


3e HOUSE se bucura de un standard referitor la eficiența energetică pentru construcțiile rezidențiale din întreaga lume, numit Super E ce este sprijinit de guvernul Canadian. Ceea ce implica constructia de case canadiene in Romania consta în supunerea locuințelor Super E unei serii de teste riguroase, inclusiv simulării computerizate a consumului energetic, teste privind pierderile de aer, precum și debitul și echilibrarea ventilării, toate acestea fiind efectuate de către o parte terță independent autorizată.

Programul Super E a fost lansat în 1999, în prezent existând peste 800 de locuințe Super E în Japonia, China, Coreea, Islanda, Irlanda, și Regatul Unit al Marii Britanii. Fiecare casă Super E care îndeplinește toate cerințele prevăzute de standard primește un certificat de recunoaștere emis de Guvernul Canadei.

​Îmbunătățiți-vă 

calitatea vieții   

Vă petreceți cea mai mare parte din viață în spații închise. Cum este aerul pe care îl respirați? Calitatea aerului din spațiile închise este în strânsă legătură cu: praful, sporii de mucegai, mătreață de animale, particulele diverselor chimicale care pot cauza reacții fizice și probleme de sănătate pe termen lung.

Calitatea aerului este un factor important în ceea ce privește gradul de sănătate al membrilor caselor noastre. Super E se străduiește să mențină cel mai curat aer în spațiile închise, printr-o serie de măsuri:

  • Reducerea pierderii de aer și garantarea unei ventilări continue a întregii case
  • Reducerea umezelii din spațiile închise și stabilirea unei strategii eficiente de control al umezelii
  • Reducerea posibilității de degajare a gazelor provenite de la obiectele din interiorul casei dumneavoastră

De ce 3e HOUSE?

Probleme frecvent întâlnite în locuințe

1. Ferestre neetanse

2. Temperaturi neuniforme, aer stătut

3. Izolația fonică

4. Facturi mari la încălzire și energie

5. Alergeni, mucegaiuri și toxine

Soluția 3e HOUSE
  • Testele de control al pierderilor de aer reprezintă secretul Super E. Ferestrele locuințelor 3e HOUSE au un procent mult mai redus de pierderi de aer, deoarece testele duc la identificarea oricăror probleme și la corectarea rapidă a acestora.
  • În cazul locuințelor 3e HOUSE, aerul proaspăt și temperaturile uniforme sunt rezultatele unei pierderi reduse de aer și ale vantilarii întregii case. Locuințele Super E dispun de un sistem de ventilație cu recuperare a căldurii (HRV), care distribuie aer proaspăt în fiecare încăpere din casă, evacuând aerul stătut. Sistemul HRV recuperează căldură din aerul evacuat și o folosește pentru a regla temperatura aerului proaspăt care intră în casă.
  • În cazul locuințelor Super E, izolația de înaltă calitate și sistemul de control al pierderii de căldură au ca rezultat îmbunătățirea eficienței energetice și reducerea transmiterii zgomotelor.
  • O locuință 3e HOUSE pierde până la cinci ori mai puțin aer decât casele noi obișnuite. Până la jumătate din energia folosită pentru casa dumneavoastră este irosită din cauza unei pierderi necontrolate de aer. Oprirea acestei irosiri de energie duce la economii de ordin material la plata facturilor de încălzire și reduce impactul carbonului.
  • Pentru fiecare locuință 3e HOUSE se iau măsuri speciale pentru a îmbunătăți sănătatea casei dumneavoastră. O pierdere redusă de aer înseamnă mai puțini agenți poluanți care intră în casă dumneavoastră de afară, iar o ventilație continuă reduce umezeală din interior care poate conduce la apariția mucegaiului.

O sursă de încredere

O locuință Super E reprezintă garanția dumneavoastră că alegeți o alternativă mai sănătoasă, mai confortabilă pentru familia dumneavoastră, o variantă mai bună pentru mediul înconjurător și o calitate în care puteți avea încredere. Locuințele Super E nu seamănă cu nicio altă locuința de pe piață.

Fiecare locuința Super E primește un număr unic de identificare și un certificat de recunoaștere semnat de un reprezentant al Guvernului Canadei.

Locuințele Super E pot avea orice dimensiune și model. Sistemul Super E poate fi adaptat pentru a se potrivi cu casă visurilor dumneavoastră, oricum ar fi ea.

One thought on “Tehnologie Inovatoare – Case Canadiene in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *