Beneficiind de ani de cercetare şi experienţă, casele canadiene 3E HOUSE ilustrează ce îşi doresc mai mult oamenii: confort, calitate, accesibilitate, durabilitate, calitatea aerului interior, eficienţă energetică, şi responsabilitate faţă de mediu.

image or detail
image or detail
With by Admin

Case la Cheie

Dacă vrei să îți construiești o casă și să eviți problemele aferente amenajării acesteia, atunci atenția ta trebuie să se îndrepte spre “case la cheie”.

Ce înțelegem noi prin “Casa la cheie”?
“Casa la cheie” reprezintă construcția cu finisaje și include tot ce înseamnă realizarea unei case de la fundația casei până la ultima priză. Mai exact o clădire complet finisată în interior și exterior unde nu trebuie decât să aduceți mobila și să vă mutați.

De ce să alegem o casă la cheie?
Dacă ești genul de persoană foarte ocupată, dar vrei să îți clădești un cămin de care să te bucuri, casa la cheie este alegerea cea mai potrivită pentru tine.

Până în prezent, toți clienții noștri au optat pentru această variantă. Chiar și atunci când noi promovam casele la gri, alegerea lor era-locuința 3eHOUSE la cheie, deoarece în acest fel primeau garanția unui lucru bine făcut.

Share:
Recenzii

Recenziile Clientilor 3eHouse

Conțin gândurile și părerile clienților noștri sub forma de recenzie a serviciilor primite atunci când au ales să construim împreună..

image or detail

Carmen & Beniamin Dîrmină

Proprietar

Vrem să construim cu voi cap-coadă. Am văzut cum lucrează alți constructori români și nu ne dorim stres și probleme. Vrem ca această experiență să fie una frumoasă și să nu simțim că trebuie să supraveghem lucrarea, pentru asta vă alegem pe voi.

image or detail

George Bileca

Proprietar Casa Canadiana

În momentul de față am în construcție o casă Canadiană, și sunt extrem de mulțumit de planurile imobilului. 3eHOUSE îți ofertă tot ce ți-ai putea dori de la o casă.

 

3eHOUSE CORP SRL

Nu ezitati! Inainte de achizitia uneia dintre casele prezentate, puteti programa o vizionare, de luni pana vineri..
Program de lucru: 08.00 - 17.00