Beneficiind de ani de cercetare şi experienţă, casele canadiene 3E HOUSE ilustrează ce îşi doresc mai mult oamenii: confort, calitate, accesibilitate, durabilitate, calitatea aerului interior, eficienţă energetică, şi responsabilitate faţă de mediu.

image or detail
image or detail
With by Admin

Viata la Casa

Dacă ai avea de ales între viața la casă pe pământ sau viața la bloc, ce ai alege?
Alegerea locuinței are de a face cu etapa vieții în care fiecare dintre noi se află. Ca tineri adulți căutăm un mediu propice pentru a ne dezvolta în plan professional. Ca nou părinte căutăm un mediu în care copilul nostru să se poată dezvolta armonios.

Cu toții cunoaștem beneficiile locuitului la curte. De la pomul pe care îl plantez și crește o dată cu copii noștri, până la leagănul, grătarul, iarba verde, liniștea și priveliștea curții noastre. Așa cum o dorim noi, așa cum am visat-o și așa cum avem posibilitatea să o amenajăm.

Tu unde ai crescut la casă sau la bloc?
Personal, am crescut la bloc, în Constanța. Am crescut știind că există o limită pe care nu o pot depăși pentru că o să îmi deranjez vecinii. Am crescut jucându-mă cu prietenii mei într-o parcare, pe ciment. Am crescut ferindu-mă de mașini, de haite de câini și oameni care ne-ar fi putut face rău. Ca și copil îmi doream să stau desculță pe iarba verde, să iau un fruct dintr-un copac fără să se strige după noi ca…furam.

Îmi doream să fac picnicuri cu prietenii mei, să dorm într-o seară de vară afară, să râd cu poftă, să sar coarda desculță, să fac roata, să fac tumba. Toate aceste dorințe de copil au fost limitate de experiența de a locui la bloc.

Ca adult am posibilitatea să aleg ce anume îi ofer copilului meu. Am posibilitatea să aleg ca el să simtă că are dreptul să fie vesel și să nu își diminueze fericirea pentru că deranjează când cântă sau când țipă de bucurie.


Viața la casă, la casa ta, îți oferă libertatea prin care ne creștem încrederea în persoana nostră. Mediul tău îți oferă solitudinea de care ai nevoie pentru a te cunoste, pentru a te înțelege, pentru a râde și plânge, pentru a fi exact așa cum ești. Această încredere dobanadita în timpul petrecut cu tine, în mediul tău safe, ne dă forța de care avem nevoie în activitățile de zi cu zi.

Locuința ta, îți oferă certitudinea faptului că ai un loc în această lume în care ești în siguranță, poți fi și face exact ce și cum dorești!

Share:
Recenzii

Recenziile Clientilor 3eHouse

Conțin gândurile și părerile clienților noștri sub forma de recenzie a serviciilor primite atunci când au ales să construim împreună..

image or detail

Carmen & Beniamin Dîrmină

Proprietar

Vrem să construim cu voi cap-coadă. Am văzut cum lucrează alți constructori români și nu ne dorim stres și probleme. Vrem ca această experiență să fie una frumoasă și să nu simțim că trebuie să supraveghem lucrarea, pentru asta vă alegem pe voi.

image or detail

George Bileca

Proprietar Casa Canadiana

În momentul de față am în construcție o casă Canadiană, și sunt extrem de mulțumit de planurile imobilului. 3eHOUSE îți ofertă tot ce ți-ai putea dori de la o casă.

 

3eHOUSE CORP SRL

Nu ezitati! Inainte de achizitia uneia dintre casele prezentate, puteti programa o vizionare, de luni pana vineri..
Program de lucru: 08.00 - 17.00