Beneficiind de ani de cercetare şi experienţă, casele canadiene 3E HOUSE ilustrează ce îşi doresc mai mult oamenii: confort, calitate, accesibilitate, durabilitate, calitatea aerului interior, eficienţă energetică, şi responsabilitate faţă de mediu.

image or detail
With by Admin

Modele de Case

Cu toții visăm la casa noastră! Ne imaginăm cum vor arăta livingul și bucătăria, cum din camera noastră vom intra direct în baie sau în dressing și cum terasa de afară va fi locul în care ne vom petrece verile cu cei dragi. Atunci când lucrurile devin serioase și trecem de la visare la decizie, începem căutarea de modele de case.

Construiește-ți o casă exact așa cum o vei folosi
Ia în calcul care îți sunt atât nevoile cât și dorințele în privința designului casei: câți membrii numără familia ta, dacă lucrezi de acasă, dacă vrei să îi oferi spațiu de joacă în casă pe timp de iarnă micuțului tău, dacă îți place să găzduiești musafiri la mese festive.

Scopul este să îți construiești o casă eficientă ca și spațiu și exact așa cum vrei să o folosești!
Un detaliu întâlnit la toate modelele din catalogul nostru de case, este eficiența compartimentarii:

Holuri mici, deoarece utilitatea acestora este strict legată de a face conexiunea între camere. Mulți arhitecți încă proiectează, holuri inutil de lungi care nu fac decât să irosească din spațiul camerelor locuinței.
Păstrăm designul spațiului în stil caracteristic canadian, ce așează zona intimă – dormitoarele, la etaj, parterul fiind destinat musafirilor cu o toaletă de serviciu și unde este cazul un birou sau un dormitor de oaspeți.
Intrarea din garaj în casă este indicat să fie făcută prin spațiul tehnic și direct în bucătărie, unde de atât de multe ori avem de cărat sacosile de cumpărături cu mâncare.
Camera tehnică este menită să adăpostească atât centrala cât și mașina de spălat sau uscătorul de rufe.
Modelele de casă propuse de noi, încorporează spații de depozitare, sub formă de dressing, debara și cămară, în locurile din casă în care ele sunt foarte necesare. Acest lucru bucură o mare parte din clienții noștri deoarece își pot depozita toate lucrurile în spatele ușilor închise, utilizând spațiul pereților și fără să mai investească în șifoniere și dulapuri.
Planurile din catalogul nostru variază de la modele de căsuțe mici și primitoare la vile moderne și elegante pentru fiecare familie care dorește să trăiască o viată mai ecologică. Locuințele 3eHOUSE oferă o serie de alte beneficii practice, inclusiv confort sporit și durabilitate.

Share:
Recenzii

Recenziile Clientilor 3eHouse

Conțin gândurile și părerile clienților noștri sub forma de recenzie a serviciilor primite atunci când au ales să construim împreună..

image or detail

Carmen & Beniamin Dîrmină

Proprietar

Vrem să construim cu voi cap-coadă. Am văzut cum lucrează alți constructori români și nu ne dorim stres și probleme. Vrem ca această experiență să fie una frumoasă și să nu simțim că trebuie să supraveghem lucrarea, pentru asta vă alegem pe voi.

image or detail

George Bileca

Proprietar Casa Canadiana

În momentul de față am în construcție o casă Canadiană, și sunt extrem de mulțumit de planurile imobilului. 3eHOUSE îți ofertă tot ce ți-ai putea dori de la o casă.

 

3eHOUSE CORP SRL

Nu ezitati! Inainte de achizitia uneia dintre casele prezentate, puteti programa o vizionare, de luni pana vineri..
Program de lucru: 08.00 - 17.00